• 0px

Astrid Duiker-Kwint

Sinds mei 2020 ben ik werkzaam voor Van Overbeek Support. Ik houd mij voornamelijk bezig met de algemene zaken binnen dit bedrijf. Ik ben opgegroeid in het mooie Drenthe.

Mijn Opleidingen:

MEAO secretarieel medewerker

MEAO administratief medewerker

Typen

MBO MMZ (Medewerker Maatschappelijke Zorg)
 
MBO Seniorensportopleiding

En nog een paar opleidingen voor bewegen met en voor ouderen met dementie.

Mijn ervaringen:

Mijn ervaring komt omdat ik zelf in budget beheer ben geweest. Van Overbeek Support was ook mijn budget beheerder tot begin dit jaar. Ik ben in middels uit budget beheer. Ik heb heel veel verschillende banen gehad waaronder kantoor werkzaamheden, produktie werk, horeca werk, schoonmaakwerk. Ik werk nu ook nog in de zorg erbij. Ik zet ouderen met en zonder dementie in beweging.

Ik heb veel geduld en kan daardoor goed met mensen omgaan.
 

Motivatie:

Ik heb een gedreven persoonlijkheid die het rechtsgevoel hoog in vaandel heeft staan. Ik kijk niet naar de buitenkant maar naar de innerlijke mens. Ieder heeft zijn eigen rugzakje en dat maakt voor mij geen verschil.

Mijn hobby's:

Ik hou van lezen, diamond-painting, creatief bezig zijn met van alles en nog wat. Ook vind ik het heerlijk om met mijn man en onze honden te lopen. En natuurlijk mag ik onze schapen niet vergeten die lopen bij ons heerlijk te grazen. En mijn man helpen met klussen in en rondom ons huis.