• 0px

Budgetbeheer voor personeel

waneer budgetbeheer voor het personeel?

U als werkgever merkt vaak als een van de eerste dat uw medewerker schulden heeft. U merkt dit aan de navolgende situaties:
  1. een werkenemer vraagt vaker om een voorschot
  2. u krijgt verzoeken van deurwaarders voor een derden ( loon) beslag
  3. uw medewerker is vaker ziek
  4. uw medewerker is niet meer gemotiveerd
  5. uw medewerker komt regelmatig te laat
  6. uw medewerker is minder acuraat, maakt meer fouten en is minder productief
De kosten  die dit voor u of uw bedrijf met zich meebrengen  zijn erg hoog, zo kost een zieke werknemer gemiddels zon € 250,00 per dag ( CBS onderzoek)  Daarnaast moet u ook nog vervangend personeel zoeken wat veel geld kost.

Raakt dit  mijn bedrijf  en wat voor gevolgen heeft dit voor mijn bedrijf?
een heleboel, onderzoek heeft uitgewezendat schulden last voor personeel een hogere druk op leveren, ook voor u als werkgever ( onderzoek uit 2009  door het NIBUD).en ook bij u in uw bedrijf zitten er mensen met schulden.

wij kunnen u hiermee helpen, een telefoontje naar ons, een mailtje is vaak genoeg voor een doorverwijzing

Moet mijn werknemer vrij nemen als ik hem doorverwijs?

Nee, wij kunnen indien u dat toestaat, een afspraak maken bij u in het bedrijf  waarbij wij een intake kunnen regelen en met uw medewerker in gesprek gaan, dit duurt gemiddeld 1 a 2 uurtjes waarna uw werknemer weer direct kan werken.

wat zijn de kosten

Voor u als werkgever kost het , zoals gezegd alleen een doorverwijzing  voor de rest hoeft het u niets te kosten, tenzij, u voor uw personeel bereid bent de maandelijkse, en eenmalige, kosten van het traject te betalen.
In dat geval zou u met uw boekhouder kunnen overleggen of u de BTW kunt terug vragen aan de belastingdienst.

Meer weten?

Indien u meer wilt weten kunt u altijd met ons contact opnemen, U kunt een mail sturen naar andre@vanoverbeeksupport.nl. uiteraard kunt u het contact formulier ook invullen. Op verzoek kunnen wij ook voorlichting, trainingen en spreekuren  houden bij u in uw bedrijf.