• 0px

Grietje van Overbeek

 

Grietje van Overbeek

 

 

Sinds 01-03-2013 ben ik samen met mijn man André vennoot van dit bedrijf. Ik houd mij vooral bezig met de presentatie van ons bedrijf via Facebook en onderhoud regelmatig contacten met de cliënten. Juist omdat André vaak te druk bezig is met zijn wetjes, zijn cijfertjes en andere dingetjes. Hij is daar goed in, en ik hierin.

Het werk voor ons bedrijf doe ik eigenlijk een beetje in mijn eigen tijd het bedrijf is mijn mans dingetje ik ondersteun hem daar eigenlijk meer in.

 

Ik heb een echte Drentse achtergrond , geboren in het altijd mooie Emmen en ook daar opgegroeid.

 

Mijn opleidingen:

 

  • Basisschool

  • LHNO ( LBO/VMBO)

  • Typen

  • pastorale zorg

 

 

mijn ervaringen:

ik heb mijn hele leven veel meegemaakt waar ik een boek over zou kunnen schrijven. Het is dus ook daardoor dat ik mensen zo erg aanvoel. Ik heb lang geleden een cursus pastorale zorg  gevolgd en heb in mijn volwassen leven veel ervaringen in de thuiszorg opgedaan.

 

Omdat zowel mijn man ASS heeft en onze dochter ook ASS heeft (PDD-nos) weet ik dat dit voor veel vrouwen moeite kost om hier mee om te gaan.

 

 

 

Motivatie:

 

Ik ben een gevoelige vrouw met het hart op de juiste plaats, ik sta voor iedereen klaar en wil iedereen helpen. In het bedrijf ben ik pas tevreden als ik iemand helemaal op zijn of haar gemak heb kunnen stellen en de klanten het gevoel hebben gehad gehoord te zijn en advies te hebben gehad.

 

Hobby's:

 

hiernaast is mijn gezin mijn passie, maar ook de kring van vrouwen waarmee ik iedere maand over het geloof kan praten ( mijn vrouwen ontspanningsclubje noem ik dat) ik ben gelovig en ga iedere zondag trouw naar mijn kerkdienst.

Omgaan met mensen is ene grote hobby voor mij , net zoals handwerken, een boekje lezen en een lekker wijntje drinken.